Vesterhavsgade 48, 1. tv., 6700 Esbjerg

Stor Andelsbolig på 142 på 1 sal i 2 plan, med stor solrig altan samt egen garage

I veldrevet Andelsboligforening, tilbydes denne store Andelsbolig på ca. 142 m2 i 2 plan, med kort afstand til indkøbsmuligheder, havnen, bymidte, Nørreskoven, restauranter mv. Andelsboligen er opført i mursten, med tagstenstag pålagt og har skøn stor solrig altan, med udsigt til haven, samt sin egen garage og der er desuden mulighed, for parkering, udenfor trappe opgangen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn stor lys entre, med god plads til garderobe samt et nydeligt klinkegulv, fra entreén er der adgang til badeværelset.

Dejligt stort lyst badeværelse, med flotte klinker på vægge og et smukt klinkegulv, sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skabe, med nedfældet håndvask, plads til vaskemaskine & tørretumbler, gulvvarme mv. og ud/indgang til soveværelset.

Pænt stort lyst soveværelse , med laminatgulv og skabsvæg.

Skøn stor lys opholdsstue, med gode møbleringsmuligheder, for indretning af hyggelig opholdsstue samt god plads til spisestue, der er endvidere udgang fra stuen, til den store solrige altan og der er pålagt en nydeligt laminatgulv, der er endvidere trappe til 1 sal og direkte adgang til køkkenet.

Stort lyst køkken, med lyse køkken elementer og massive bordplader samt flotte granit bordplader og med alt i hårde hvidevarer, der er pålagt et smukt klinkegulv.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : Stort lys opholdsstue, med hyggelig skråloft sam flotte ovenlysvinduer, med udsigt til havnen, der er ligeledes etableret , et opmargasineringsrum, bag skydedørslåger, der er pålagt et laminatgulv.

2 store lyse værelser, med hyggelig skråloft, samt ovenlysvindue, som giver et godt lysindfald, der er pålagt et laminatgulv.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne velindrettede store Andelsbolig, med egen garage og stor solrig altan, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.