Kastanievej 31, 6710 Esbjerg V

På blind villavej i Fourfeld med kort gåafstand til skole

I det eftertragtede Fourfeld, med kort gåafstand til skole, indkøbsmuligheder, busforbindelse, tilbydes denne 1 plans villa på ca. 161 m2, som er beliggende på blind villavej, og uden gennemkørende trafik.
Villaen er opført i røde sten med et smukt metaltag, flotte zink tagrender,og beliggende med skøn stor solrig lukket ugenert have, carport samt redskabsrum.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med plads til garderobe samt med et nydeligt travetin flisegulv.

Dejligt lyst gæstetoilet med et lyst klinkegulv, ensfarvede klinker på vægge, sep. bruseniche og et pænt rustikloft opsat.

3 dejlige lyse børneværelser med rustikloft og et pænt laminatgulv pålagt, endvidere med skabsplads.

Skønt stort lyst forældresoveværelse med indbyggede skabe, rustikloft opsat og pænt laminatgulv pålagt.

Super smart lyst badeværelse, med et indbygget spabad, store smarte vindues facader mod haven, sep. bruseniche med elegant glasdør, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, hvid klinke på gulvet med gulvvarme og smarte væg klinker, desuden en flot stjerne himmel opsat i gipsloftet.

Dejligt stort lyst køkken, med hvide køkken elementer og med en halvmur mod alrummet, hvor der er plads til stort spisebord og der er pålagt et pænt laminatgulv, der er isat skydedør mod den store opholdsstue.

Utrolig stor stue, som kan opdeles i spisestue, med hyggebænk mod terrassen og så den hyggelige opholdsstue, med særdeles gode møblerings muligheder, stor muret pejs og smart rå murstensvæg i den ene ende af stuen, pænt laminatgulv, og der er udgang fra stuen til have samt flise terrasse.

Dette er en villa, til den pladskrævende familie og en solrig have med mange muligheder.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne spændende villa, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor, og aftal nærmere.

Overtagelse, sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.