Silkeborgvej 3, 1. 1., 8000 Aarhus C

FLOT Ejerlejlighed, med altan, som nemt kan bruges som delelejlighed.

SUPER delevenlig Ejerlejlighed på ca. 68 m2, med skøn altan i Ceresbyen, som er centralt placeret i midten af Aarhus, med elevator.

Der er særdeles gode parkeringsmuligheder samt mulighed for parkering i P-kælder, hvor der er mulighed for leje eller eje parkering. Lejligheden er i afstand til indkøb 300 meter, transport 250 meter, Botanisk have 400 meter samt stranden 2,5 km.

Boligen er opført i 2017, og lejligheden fremstår, særdeles flot og indflytningsklar, med en kombination af Skandinavisk design samt den rå New Yorker stil.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med rå beton væg, god garderobeplads samt flot lyst trægulv pålagt.

Pænt stort lyst værelse, som nu bruges som omklædningsværelse, med flot lyst trægulv pålagt samt vindue, fra gulv til loft, der kan åbnes.

Super smart soveværelse, med rå beton væg, vindue fra gulv til loft, der kan åbnes og flot lyst trægulv pålagt

Lækkert badeværelse, med indbygningsspots i loftet, flot badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, flotte klinker på gulvet med gulvvarme, og flotte fliser i den sep. bruseniche, med elegante glasdøre til bruseren, der er desuden plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Smart stilrent, mørkt køkken, med elegant bordplade og alt i hårde hvidevarer, indbygnings spots i loftet og der er direkte adgang fra køkkenet, til den særdeles møblerings venlige opholdsstue, hvor der er god plads til spisebord og til indretning af hyggelig opholdsstue, flot lyst trægulv pålagt, rå beton væg, vindue fra gulv til loft, som kan åbnes og der er direkte adgang til den skønne sydvendte altan.

Stort depot/ installationsrum, som er gemt bag dør i stuen.

Der er en velfungerende ejerforening, med gode fællesfaciliteter, med depotrum i kælderen, samt stor fælles tagterrasse.

Har Du/I lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne særdeles velindrettede Ejerlejlighed, da kontakt venligst vort kontor, og aftale nærmere. Du/I bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.