Krebseparken 43, 6710 Esbjerg V

Usædvanlig flot, vedligeholdt villa på Krebseparken, med udsigt over Krebsestien, på ca. 471 etagem2 med dobbelt garage.

Skal du være ejer af denne pragtfulde villa, som var et af de første huse i Esbjerg, som kostede over 1 million, at opføre.

I det skønne Fovrfeld med Krebsestien i baghaven, tilbydes den helt igennem særdeles flot renoverede, i kvalitetsmaterialer 2 plans villa på ca. 309 m2 + 162 m2, høj kælder og en super lækker garage på 37 m2. Der er kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, natur mv.

Villaen er beliggende på en af de bedste grunde i Fovrfeld.

Villaen er beliggende på rolig villavej i særdeles populært område, og er opført i en brun sten med tagstenstag pålagt og er beklædt med kobber på normalt udsatte steder, f.eks. stern, gavle samt på læmure, så der ingen vedligeholdelse er. Villaen er beliggende med flere solrige flot anlagte sten terrasser, og en særdeles flot anlagt have. Haven er anlagt af anlægsgartner Westermark i Ribe.

Indvendigt tilbydes følgende indretning. : Stor lys entre med flot klinkegulv og indbygnings spots i loftet og god garderobeplads.

Super flot gæstetoilet med mørkt flot klinkegulv med gulvvarme, indbygnings spots i loftet, design toilet og nydeligt badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask og design armaturer.

Hygge/ fjernsynsstue med nydeligt lyst trægulv, og med panorama vinduer til den skønne ugenerte solrig gårdhave, samt med fransk dobbeltdør til den store hall.

I hall én er pålagt flot trægulv, hvor der er plads til stort aktivitetsrum, samt særdeles flot mahogni/ hvid trappe til 1 sal, og med udgang til den solrige ugenerte lukkede gårdhave.

Stor flot lys vinkelopholdsstue med flot trægulv, dobbelt fransk glasdør til hall én og med særdeles gode møblerings muligheder, hvor der god plads til opholdsstue, samt til stort spisebord, hvorfra man har flot udsigt til haven samt " Krebsestien ", endvidere med udgang til stor særdeles flot terrasse, samt smuk buet stentrappe til haven og på terrassen er der stor udendørs pejs.

Særdeles stor lyst flot køkken, med nydeligt klinkegulv, smart hvidt køkken og en stor kogeø med rustfri bordplade, panorama vinduer mod haven som giver et godt lysindfald, indbygnings spots i loftet, og med udgang til haven af flot trappe.

Baggang med trappe til 1 sal, samt med nedgang til kælderen, nydeligt klinkegulv, skabsplads og med udgang til den store flotte garage.

På 1 sal : Stort lyst værelse som kan indrettes til stue, med vinduer fra gulv til loft, nydeligt trægulv og med hyggelige skråvægge.

Nydeligt elegant badeværelse med ophængt design toilet, indbygnings spots i loftet, liggekar på fødder, en flot varm elegant marmor på gulv samt vægge, nydeligt badeværelses miljø skab med ophævet håndvask.

Stor repos som kan bruges til mange formål.

Særdeles stort værelse med mange indbyggede skabe og nydeligt trægulv.

Super flot soveværelse med vinduer fra gulv til loft og med udsigt, samt udgang til stor flot overdækket fransk altan, med indbygnings spots og klinkegulv desuden med en fantastisk udsigt, fra soveværelset er der adgang til nydeligt " walk - in - closet ".

Fra soveværelset er der direkte adgang, til super flot stort lyst badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme, stort ophævet spabad, design toilet og indbygnings spots og stor sep. bruseniche, samt nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

I kælderen tilbydes følgende : 3 store lyse disp. rum med varme og med højt til loftet.

Flot stor vinkælder.

Pænt lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv og gulvvarme, stor sep. bruseniche, ophængt design toilet, indbygningsskab, nydeligt badeværelses miljø skab med ophævet håndvask.

Nydeligt bryggers med plads til vaskemaskine & tørretumbler, skabe , klinkegulv mv.

Gang med skabsplads og med opgang til haven.

Hele denne pragtvilla har flotte kobber tagrender, flotte anlagte fliser foran samt bagved huset, har hvide indvendige døre samt gipslofter opsat, og beliggende med usædvanlig flot anlagt ugenert solrig have og villaen fremtræder i flot samt særdeles vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne " ener ", da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.