Brøndkærvej 13, 4. th., 2500 Valby

1 værelses lejlighed med 2 altaner ved Søndermarken

Du får en af Valbys bedste beliggenheder med denne etværelses lejlighed lige ved Søndermarken, Zoo og Frederiksberg Have. Derudover kan du se frem til at stille dine møbler på plads i en charmerende bolig med et lyst opholdsrum og to altaner foruden et velindrettet køkken og badeværelse ned separat bruseniche.

Lejligheden ligger på fjerde sal i en velholdt rødstensejendom fra 1937. Til den hører et privat opbevaringsrum på loftet, og der er mulighed for at vaske tøj i kælderen. Bag ejendommen er der en fin lille have med bordebænkesæt og mulighed for at grille. Det er tilladt at holde hund.

Indenfor strømmer lyset ind fra et kæmpestort vinduesparti, der vender mod syd. De charmerende gulvplanker er nyslebne og væggene nymalede.

Stuen er nem at indrette med sovesofa og spisebord, så du får god plads til både filmaftener og middagsselskaber, inden sengen redes om aftenen. Køkkenet har tidløse elementer med knopgreb, og der er en lille vaskemaskine, hvis du vil slippe for turen ned i vaskekælderen.

Fra lejligheden er der ikke mere end et par kilometer til CBS og Københavns Erhvervsakademi, så boligen egner sig perfekt som studielejlighed til forældrekøb eller til singlen. Når du har fri, kan du slentre de få skridt ned til de grønne oaser i Søndermarken og Frederiksberg Have, hvor hundeluftere, motionister og grupper af unge mennesker nyder den friske luft og hinandens selskab.

Valby Langgades hyggelige cafeer og Spinderiets butikker ligger ligeledes få hundrede meter herfra, og vil du en tur til Frederiksberg eller Indre By kan cykelturene klares på henholdsvis 10 og 15 minutter.

Book en fremvisning, hvis du gerne vil have fingre i denne fine lille lejlighed og ikke mindst den fede beliggenhed. Ring til Trine på 42750307 eller Paul på
20282032

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.