Norgesgade 46 B, st. th., 6700 Esbjerg

Velholdt Andelsbolig på ca. 68 m2 i Indre by med egen parkering i gården.

I den indre by og i særdeles velholdt ejendom fra 1992, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig i stueetagen på ca. 68 m2 med parkering i gården og egen mindre gårdhave.
Ejendommen er opført i sten og fremstår i god stand og Andelsboligforeningen er særdeles veldrevet og med kort gåafstand til mange indkøbsmuligheder, gågaden samt Esbjerg Torv, banegården mv.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med særdeles god garderobeplads og med lyst laminatgulv. I forbindelse med entreén er der et rum, hvor der er plads til en seng og, hvor der er mulighed for, at opsætte væg med dør, for små penge.

Stort lyst soveværelse med skråt gipsloft, lyst laminatgulv samt god skabsplads.

Pænt stort badeværelse med ensfarvede fliser på vægge samt gulv, sep. bruseniche, gulvvarme og nydeligt badeværelses miljø skab i hvidt med kirsebær kant og med nedfældet håndvask samt med plads til vaskemaskine.

Skønt stort lyst køkken / alrum / stue i et med et flot hvidt elementkøkken med kirsebær kanter, fra køkkenet er der udgang til have samt parkering, der er særdeles god plads til spisebord samt til opholdsstue og der er et godt lysindfald fra det store panorama vindue, hele rummet har et pænt lyst laminatgulv pålagt.

Boligen har flotte gips skrålofter med højt til loftet.

Hele boligen fremstår i god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse nu eller efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforpligtende fremvisning af denne spændende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.