Gl Vardevej 27, 1. tv., 6700 Esbjerg

SUPER lækker lys 3 værelses, indflytningsklar lejlighed på 74 m2, med altan.

I velholdt Rødstens ejendom, tilbydes denne charmerende 74 m2 store lejlighed, på 1 sal med altan samt et renoveret og isoleret stort loftsrum med varme på 12m2. Endvidere er der et tilhørende kælderrum.

Lejligheden er beliggende i en hjørne ejendom, og ejendommen har et tagstens tag pålagt.

Der er kort afstand til havnen, indkøbsmuligheder, sports faciliteter, Svømmestadion Danmark med fitness Center, Nyt Padel Center ), " Esbjerg Strand", Nørreskoven og Esbjerg Midtby. Der er isat nye vinduer i 2021og der bliver betalt for separat kloakering af regnvand hertil Januar 2024.

Lejligheden har i alle rum undtaget køkken og bad, flotte gamle massive afhøvlede plankegulve. Indvendigt tilbydes følgende indretning :

Ekstra stor lys entre med god plads til garderobe. Pænt lyst køkken med god skabsplads, hvide køkken elementer med trækant, og med alt i hårde hvidevarer, samt ternet vinylgulv, med udgang til altanen.

Stort lyst badeværelse med hvide klinker på gulv samt vægge, nydeligt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask og så er der lavet en super smart løsning, til sep. bruseniche med glasdør mod døren til badeværelset.

1 stort lyst værelse, med fantastisk lysindfald og udsigt, der enten kan bruges som værelse eller som spisestue. Stor og skøn møblerings venlig lys opholdsstue. Dejligt stort lyst soveværelse med god skabsplads.

Hele lejligheden har vedligeholdelsesfri Pvc vinduer isat og fremstår i nymalet stand. Dette er en lejlighed, som nemt kan bebos af en enlig, et par evt. med et barn, eller evt 2 studerende, med hver deres værelse.

Lejligheden kan overtages straks, eller efter nærmere aftale. Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende lejlighed, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Kom og oplev denne pragtfulde lejlighed med det dejlige lysindfald.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.