Torvegade 43, 2. Tv., 6700 Esbjerg

Bo SUPER BILLGT i midten af Esbjerg for kun Kr. 3.194 pr. mdr. på 120 m2

I den indre by i særdeles veldrevet Andelsboligforening med styr på økonomien, tilbydes denne sjældent udbudte Andelsbolig på ca. 120 m2 på 2 sal i særdeles flot ejendom, som er præmieret i Esbjerg Byfond.

Hele ejendommen fremstår i god samt vedligeholdt stand og med smuk trappe opgang

Lejligheden har følgende indretning : Stor flot entre med pænt massivt trægulv og med god plads til garderobe.

Mindre toilet med håndvask.

Pænt badeværelse med hvide klinker på gulv samt vægge og med plads til vaskemaskine, sep. bruseniche, pænt badeværelses arrangement med nedfældet håndvask.

1 stort lyst soveværelse med massivt trægulv flot " stuk loft " og med udgang til altan.

3 store flotte lyse stuer, hvoraf det ene kan bruges som værelse og dette værelse er med særdeles flot " stuk loft " med lamper i hvert hjørne af " stuk loftet " og med pænt massivt trægulv.

1 stor lys spisestue med usædvanlig flot buet karnap mod Torvegade og med plads til stort spisebord, flot " stuk loft " og massivt trægulv og med dobbelt døre til de 2 andre stuer.

Ekstra stor opholdsstue med flot buet karnap mod Torve/ Nørregade og med særdeles gode møblerings muligheder, flot " stuk loft " og massivt trægulv.

Dejligt køkken med hvide køkken elementer som har kirsebær kanter og med plads til mindre køkkenbord, pænt vinyl gulv pålagt og med udgang til bag trappe.

Hele lejligheden trænger til modernisering og med de gamle originale indvendige døre .

Der er tilhørende kælderrum, cykelkælder samt vaskekælder med vaskemaskine / tørretumbler.

Har du lyst til en uforbindende fremvisning af en " ener " af Andelsboliger i midten af Esbjerg, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.