Grundtvigs Alle 5, St. 0003., 6700 Esbjerg

118 m2 Andelsbolig i stueetage med egen parkeringsplads samt lukket gårdhave

I det skønne Østerbyen med Lergravsparken som nabo, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig på ca. 118 m2 med tilhørende solrig atrium gårdhave.

I gåafstand er der indkøbsmuligheder såsom Rema 1000 og Netto, der er desuden kort gåafstand til indkøbscenter Broen og Kongensgade.

Andelsboligen er beliggende i flot rød stens ejendom fra 2005, som fremstår i god samt vedligeholdt stand, med dør telefon, flot opgang og i opgangen er der elevator.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Pæn lys entre med god plads til garderobe.

Dejligt bryggers med skydedørs låger og med plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Skønt badeværelse med pænt bade værelses arrangement med nedfældet håndvask, sep. bruseniche, pænt mørkt klinkegulv, gulvvarme mv.

1 dejligt lyst værelse som kan bruges til kontor.

Stort lyst soveværelse med hel skabs væg med skydedørs låger og med udgang til mindre gårdhave.

Utrolig lækker lys stor opholdsstue med særdeles gode møblerings muligheder og med god plads til spisebords afdeling og med udgang til den skønne lukkede solrige flise belagt gårdhave.

Hele boligen har flotte lyse laminat gulve pålagt samt nydelige hvide indvendige døre isat.

Fra stuen er der direkte adgang til det dejlige lyse køkken med alt i hårde hvide varer samt pænt lyst element køkken med hvide låger som er med trækanter.

Man har fælles cykelskur, gode parkeringsforhold til gæster og med egen privat parkeringsplads og flotte grønne områder omkring ejendommen.

Har du lyst til en fremvisning af denne spændende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Ved spørgsmål til foreningens økonomi og forklaring af lån i Andelsboligforeningen, da er man velkommen til, at kontakte Kasper Guldager ved Nykredit på Tlf. 44 55 66 09

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.