Rolfsgade 61B, 6700 Esbjerg

Charmerende byhus centralt i Esbjerg, med solrig flisebelagt gårdhave.

I det eftertragtede " Rådhus kvarter " i det centrale Esbjerg med kort afstand til byens aktiviteter, sygehus, rådhus, indkøbs muligheder, sports faciliteter mv. til dette " dukkehus " på ca. 81 m2 beboelse i 2 plan med tilhørende lukket solrig gårdhave og 10 m2 udhus og med mulighed for parkering, direkte udenfor hoveddøren.
Villaen er pudset og med et rødt tegltag.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe og med fransk glas dør indtil stuen.

Pænt stort lyst badeværelse med lyst badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, sep. bruseniche og god plads til vaskemaskine / tørretumbler.

Husets "hjerte " er det det skønne lyse køkken / alrum / stue i et, med pænt lyst element køkken med alt i hårde hvide varer, plads til spisebord og afdeling til indretning af hyggelig opholds stue, der er endvidere trappe til 1 sal og udgang til den skønne ugenert lukkede flise belagte gårdhave.

På 1 sal :

Store repos med plads til indretning af mindre hjemme kontor.

2 gode værelser med hyggelige skråvægge.

Hele villaen fremstår i god samt vedligeholdt stand og er nu udlejet, hvis man selv skal bo i villaen, har lejer 1 års opsigelse.

Har du lyst til en uforpligtende fremvisning af denne byvilla, da kontakt venligst vort kontor, for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.