Norgesgade 11, 3. Mf., 6700 Esbjerg

Pæn Andelsbolig i midtbyen på 59 m2 og i velfungerende Andelsboligforening

I den indre by med særdeles kort afstand til banegården, busforbindelse, indkøbs muligheder, indkøbscenter, gågaden, torvet mv. tilbydes denne særdeles lækre renoverede Andelsbolig på ca. 59 m2 med tilhørende parkeringsplads i gården.

Andelsboligen er beliggende i pæn ejendom fra 1993 og andelsboligforeningen har god økonomi og særdeles god administrator.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med god plads til garderobe.

Stort pænt badeværelse med stor sep. bruseniche, pæne hvide klinker på gulv samt vægge, toilet og håndvask samt med plads til vaskemaskine.

Pænt stort lyst soveværelse med plads til dobbeltseng.

Andelsboligens " hjerte " er den rummelige lyse opholdsstue, hvor der er god plads til opholdsstue samt god plads til stort spisebord og med direkte adgang til det skønne lyse hvide køkken, med flotte hvide køkken elementer og med alt i hårde hvidevarer.
Der er fransk altan fra opholdsstuen.

Hele lejligheden har pæne hvide døre monteret i hele lejligheden og et særdeles flot ens gulv pålagt i alle rum med undtagelse i badeværelset.

Denne lejlighed fremstår i god samt flot stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af den særdeles lækre andelsbolig, så kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.