Amagervej 16, St. 01., 6705 Esbjerg Ø

Skøn Andelsbolig på 72 m2 + altan i Esbjerggaard og med nyt flot badeværelse

I det eftertragtede " Esbjerggaard " tilbydes denne vel indrettede Andelsbolig på ca. 72 m2 med tilhørende sol vendt altan. Andelsboligen har en særdeles god økonomi med administrator, som har styr på foreningen.

Boligen er beliggende i stueetagen i højhus med elevator og med tilhørende kælderrum, vaskeri i kælderen samt cykelkælder og selve ejendommen fremstår i særdeles god stand med renoveret kælder.

Der er kort afstand til indkøbs muligheder, sports faciliteter, busforbindelser mv.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Flot nyt lyst badeværelse med flotte klinker på vægge samt gulv og med gulvvarme, sep. bruseniche, pænt badeværelses miljø skab.

Pænt lyst køkken med ældre køkken elementer, som er malede og hvor de er pålagt ny træ bordplade, køkkenet har hvide klinker over køkken bords pladen samt rundt om komfuret og gulvet er massivt bøge parket.

Pæn stor lys opholdsstue med flot massivt bøge parket og med udgang til skøn altan. Stuen er særdeles møblerings venlig.

Dejlig lyst soveværelse med plads til dobbeltseng og med smukt bøge parket gulv.


Overtagelse kan nu, eller efter nærmere aftale.


Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor, så vi kan aftale nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.