Darumvej 26, 6700 Esbjerg

Super lækker Andelsbolig på 65 m2 med altan samt havudsigt

I den Østlige del af Esbjerg, med kort afstand til den indre by og med Lergravsparken som nabo samt med kort afstand til havnen og indkøbs muligheder, tilbydes den vel indrettede Andelsbolig på 65 m2 med skøn solrig altan med særdeles god udsigt mod havet

Andelsboligen er beliggende i særdeles veldrevet Andelsbolig forening med god administrator og med styr på økonomien.

Der er gode parkerings muligheder og ejendommen fremstår i fin samt vedligeholdt stand.

Indvendig tilbydes følgende indretning. Pæn lys entre med god plads til garderobe.

Utrolig stort lyst soveværelse med flot lys indfald fra ovenlys, som går fra loft til gulv og med god plads til dobbeltseng og stort garderobeskab.

Pænt stort lyst badeværelse med hvide klinker på gulv samt vægge og med god plads til vaskesøjle, sep. bruseniche nydelig badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask.

Lækker stor særdeles lys opholdsstue, hvor der er gode møblerings muligheder og plads til spisebord i direkte forbindelse til køkkenet, som er afskærmet med væg til stuen, fra stuen er der direkte udgang til solrig altan med særdeles god udsigt ud over vandet samt til Fanø.

Pænt hvidt element køkken med alt i hårde hvidevarer.

Der er pålagt et pænt lys laminat gulv i stue samt køkken og der er et særdeles godt lys indfald med ovenlysvindue fra loft til gulv.

Hele Andelsboligen fremstår i særdeles god stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.