Norgesgade 11, 1. mf., 6700 Esbjerg

Usædvanlig flot Andelsbolig på 62 m2 i indre by i sund andelsboligforening

I den indre by med særdeles kort afstand til banegården, busforbindelse, indkøbs muligheder, indkøbscenter, gågaden, torvet mv. tilbydes denne særdeles lækre renoverede Andelsbolig på ca. 62 m2 med tilhørende parkeringsplads i gården.

Andelsboligen er beliggende i pæn ejendom fra 1993 og andelsboligforeningen har god økonomi og særdeles god administrator.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med god plads til garderobe.

Stort lækkert badeværelse med stor sep. bruseniche, flot badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, ophængt toilet og med plads til combi vaske/tørremaskine, særdeles flot klinkegulv mv.

Pænt stort lyst soveværelse med plads til dobbeltseng og med særdeles lækkert skab med skydedørs låger.

Andelsboligens " hjerte " er den rummelige lyse opholdstue med god plads til opholdsholdstue samt god plads til stort spisebord og med direkte adgang til det skønne lyse hvide køkken, med flotte hvide køkken elementer og med alt i hårde hvidevarer og med særdeles smart klinke beklædning mellem overskabe samt bordplade.
Der er fransk altan fra opholdsstuen.

Hele lejligheden har flotte hvide døre monteret i hele lejligheden og et særdeles flot ens gulv pålagt i alle rum med undtagelse i badeværelset.

Denne lejlighed fremstår i særdeles god samt flot stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af den særdeles lækre andelsbolig, så kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.