Norgesgade 11, St. Tv., 6700 Esbjerg

Flot renoveret Andelsbolig i stueetagen i Esbjerg midtby med egen parkeringsbås i baggården.

I den indre by og med kort afstand til togforbindelse, busforbindelse, bymidten, gågaden, indkøbs muligheder mv. tilbydes denne lækre renoverede Andelsbolig i stueetagen på ca. 77 m2 og med mulighed for parkering i egen parkeringsbås i baggården. Andelsboligen er beliggende i flot mursten ejendom som er meget velholdt og med dør telefon, og med grønne fælles områder.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Dejlig stor lys entre med god garderobeplads. Pænt stort lyst værelse / kontor.

Pænt stort lyst badeværelse, med hvide klinker på gulv samt vægge, stor sep. bruseniche og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Stort lyst soveværelse med god skabsplads.

Lækkert stort lyst køkken/ alrum / stue i et. Flot nyere køkken med flotte køkken elementer og flot bordplade, der er endvidere pålagt pænt gulv i køkkenet samt trægulv i stuen og der er opsat pænt lyst trold tekt loft i hele rummet. Der er særdeles god plads til spisebord og plads til opholdsstue.

Der er monteret flotte hvide indvendige døre.

Hele lejligheden fremstår i god og vedligeholdt stand og sælges til overtagelse nu eller efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende Andelsbolig midt i Esbjerg, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.