Fiskenes Kvarter 211, Sønderris, 6710 Esbjerg V

Andelsbolig i Sønderris på 121 m2 + carport & redskabsrum, med lav boligafgift

I veldrevet samt velfungerende Andelsboligforening i Sønderris, tilbydes denne velindrettede 2 plans Andelsbolig på ca. 121 m2, med tilhørende carport ,og pænt lyst redskabsrum. Boligen er opført i røde sten, med et tagstenstag pålagt ,og har tilhørende mindre have med stor solrig flise terrasse med overdækning, af en del af terrassen.

Der er flisebelagt omkring huset og hovedindgangen har udsigt til grønt område med cykelsti, der fører til, skolen samt indkøbsmuligheder.

Indvendigt tilbydes følgende indretning :Dejlig lys entre med et malet rustikloft og et nydeligt laminatgulv, trappe til 1 sal, god skabsplads samt god plads til garderobe og der er isat smart skydedør til køkken / alrum.

Lækkert hvidt elementkøkken med smart køkkenø, hvor der er god spiseplads og øen har elektriske installationer. Hele køkkenet har en pæn bordplade pålagt og ved den keramiske kogeplade, er bordet sænket, så man har den perfekte arbejdsstilling, og dette ville også kunne betjenes fra kørestols bruger.

Hele køkken /alrummet har et flot hvidt malet rustikloft og et nydeligt laminatgulv pålagt og der er udgang til haven samt terrassen fra rummet. Der er særdeles gode muligheder for opstilling af stort spisebord.

Pæn lys møbleringsvenlig opholdsstue med malet rustikloft samt pænt lyst laminatgulv. Har man ikke brug for rummet som stue, kan man indrette et evt. soveværelse.

Særdeles lækkert lyst badeværelse med ophængt toilet, håndklædetørrer, flot klinkegulv med gulvvarme, pænt hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask. Stor sep. bruseniche med smuk glasvæg og flotte hvide klinker på brusevæggene. Der er opsat flot rustiklfoftmed indbygningsspots.

På 1 sal : Stort depotrum, med skråvæg, rustikloft med synlige hanebånd og god skabs samt kommodeplads.

1 børneværelse med skabsplads, ovenlysvindue,rustikloft og synlige hånebånd, pænt laminatgulv og med stige til anneks.

Børneværelse med ovenlysvindue, synlige hanebånd, skabsplads, laminatgulv samt rustikloft.

Dejligt lyst soveværelse med ovenlysvindue, synlige hanebånd, rustikloft samt laminatgulv.

Pænt lyst badeværelse med vinylgulv, ovenlysvindue og plads til vaskemaskine & tørretumbler, synlige hanebånd , gipsloft med indbygningsspots, ophængt toilet samt pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask og pudsede vægge.

Hele Andelsboligen fremstår i god samt vedligeholdt stand med flotte hvide indvendige fyldningsdøre på 1 sal og desuden er der installeret høje plantekasser bag redskabsrummet til evt. grøntsager eller krydderier.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne Andelsbolig med den lave boligafgift, så kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu, eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.