Darumvej 57B, 6700 Esbjerg

98 m2 Andelsbolig i 1 plan i Østerbyen, med egen carport og stort redskabsrum.

I det skønne Østerbyen, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig på ca. 98 m2 med tilhørende carport samt redskabsrum og med skøn solrig flisebelagt gårdhave, med adgang til det store redskabsrum.

Andelsboligen er opført i 2008 i en flot brændt mursten med tagstenstag pålag,t og har flotte vinduer samt døre isat i en mørk træsort.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Flot lys entre med diagonalt liggende klinkegulv med god plads til garderobe, flot sprossedør isat til stue/ køkken.

Pænt stort lyst værelse / kontor med god skabsplads og pænt laminatgulv.

Særdeles stort lyst badeværelse med smukt diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, indbygnings spots i loftet, stor sep. bruseniche og nydeligt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask og med god plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Stort pænt lyst soveværelse med laminatgulv samt stort skab med skydedørslåger.

Særdeles lækkert stort lyst køkken / alrum / stue i et, med loftet ført til kip i stue/ alrum og med udgang til den skønne solrige flise belagt have. Rummet er lavet til sep. spisestue samt indretning af hyggelig opholdsstue, der er pænt lyst køkken, med god skabsplads og med pæn bordplade pålagt, der er endvidere indbygningsspots i loftet mod køkkenet.

Hele boligen har flot opsatte gipslofter samt nydeligt laminatgulv pålagt i alle opholdsrum og der er indvendigt monteret flotte hvide døre, boligen har gulvvarme.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.