Stuckenbergsvej 5, 6700 Esbjerg

Prisvenlig 1 plans villa i Østerbyen, med mange muligheder

I det skønne Østerbyen, tilbydes denne 1 plans villa på 71 m2, med tilhørende udestue på 19 m2 og stor carport/redskabsrum, med aut. porthejs på 34 m2.

Der er kort vej til skole, indkøbsmuligheder, fritids facilitet samt Lergravssøven.

Villaen er beliggende på lukket alle´, med et godt naboskab og villaen er opført i røde sten, med et ståltag pålagt og der, vedligeholdelses fri forhave samt skøn vedligeholdelses fri baghave, med flisebelægning.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre/bryggers med plads til garderobe samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Pænt køkken, med et ældre elementkøkken, sep. spiseplads og laminatgulv pålagt.

Badeværelse med klinkegulv, sep. bruseniche, gulvvarme og pænt badeværelsesmiljø skab, med nedfældet håndvask, der er endvidere et ovenlys monteret, som giver et godt lysindfald.

Dejligt soveværelse, med gulvtæppe pålagt og skabsplads.

1 pænt lyst værelse / kontor, med rustikloft samt gulvtæppe pålagt.

Pæn lys møbleringsvenlig stue, med plads til spisebord samt indretning af hyggelig opholdsstue, der er opsat rustikloft samt pålagt et gulvtæppe.

Der er opforført en skøn udestue i baghaven, hvorfra der er udgang til den helt ugenert lukkede flisebelagte baghave samt redskabsrum, der er endvidere fra udestuen, adgang til stort disp. rum, som kan indrettes til mange formål.

Hele villaen fremtræder i god samt vedligeholdt stand, med plastik vinduer isat og villaen, trænger til en opgradering indvendigt.

Dette er en prisvenlig villa, med mange muligheder.

Har Du lyst til en uforbindende fremvisning af denne villa, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse af villaen, kan ske nu eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.