Rolighedsvej 22, 6710 Esbjerg V

SUPER lækker Andelsbolig i 2 plan, med flot udestue og søn gårdhave, med gåafstand til Sædding Strand

I det eftertragtede Sædding med gå afstand til stranden, indkøbs muligheder mv. tilbydes denne særdeles velholdte Andelsbolig på ca. 84 m2 i 2 plan og lækker stor udestue på ca. 18 m2 samt med tilhørende carport og skøn mindre solrig vel anlagt have.

Andelsboligen er opført i røde sten med tagstens tag pålagt. Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med nydeligt klinkegulv og med trappe til 1 sal og med god plads til garderobe.

Særdeles pænt badeværelse ensfarvede klinker på gulv samt vægge, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, ophængt toilet, sep. bruseniche, gulvvarme mv. og med plads til vaskemaskine, tørretumbler.

Nydeligt lyst køkken med hvide køkken elementer og flot bordplade, i åben forbindelse til stue / alrum, hvor der er en halv væg til køkkenet. Der er gode møblerings muligheder for opholdsstue samt til spise afdeling, der er endvidere pålagt fint lyst laminat gulv. Fra stuen er der udgang til den skønne lyse udestue som er isoleret og fra udestuen er der udgang til fin sol terrasse samt den smuk anlagte have.

På 1 sal. forefindes . Nyt toilet med håndvask samt toilet. 1 utrolig stort lyst forældre soveværelse med hyggelige skråvægge samt ovenlys vinduer og skabsplads.. 1 stort lyst værelse / kontor med hyggelige skråvægge samt ovenlys vindue. Der er pålagt det samme fine lyse laminat gulv som i stueetagen og alle dørtrin er fjernet så gulvene går igennem værelserne.

Hele Andelsboligen fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne flotte Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere, du bliver bestemt ikke skuffet !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.