Guldager Byvej 66, 6710 Esbjerg V

Prisvenlig villa på 150 etagem2 + stor garage i Guldager.

I det skønne Guldager, med kort afstand til International Skole, indkøbsmuligheder, natur, busforbindelse mv. tilbydes denne 1 plans villa på ca. 150 etagem2 incl. høj kælder + ca. 44 m2 garage.

Villaen er opført i sten som er pudset og har nyt tagpaptag pålagt i 2023, alle kloakrør er skiftet omkring huset og der er lavet separat kloakering, endvidere er villaen beliggende, med dejlig have på blind vej.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Vindfang/entre med plads til garderobe og pænt laminatgulv pålagt. Dejligt stort køkken med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, sep. spiseplads, nydeligt pålagt laminatgulv samt gipsloft opsat, der er desuden nedgang til kælderen, fra køkkenet.

Dejlig stor lys møbleringsvenlig stue, med god plads til spisebord samt indretning af hyggelig opholdsstue, der er et massivt trægulv pålagt og gipsloft opsat, der er desuden udgang til stor solrig ophævet solrig træterrasse.

2 gode værelser, hvoraf det ene er stort og har skabsplads, begge værelser har massivt trægulv samt gipsloft opsat.

Pænt lyst gæstetoilet med flotte klinker på gulvet, pudsede vægge og nydeligt badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask.

I kælderen forefindes : 3 gode disp. rum med varme og med højt til loftet.

Pænt stort bryggers med nydeligt klinkegulv, skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler og med udgang/indgang til vejen. Viktualierum.

Utrolig lækkert stort badeværelse med ensfarvede klinker på gulvet og i brusenichen, rå vægge samt utrolig flot klinkevæg bag det store spa/liggekar og flot lyst badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, ophængt toilet samt gulvvarme mv.

Der er flotte hvide indvendige døre isat og i stueetagen er der monteret flotte træ/alu vinduer.

Hele villaen fremstår i pæn stand og velholdt stand og sælges til overtagelse , efter nærmere aftale. Har du lyst til, at få en uforbindende besigtigelse af denne villa, så ring til vort kontor og aftal nærmere for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.