Vibevej 69, 6705 Esbjerg Ø

Sjældent udbudt,103 m2 stor Andelsbolig i 2 plan i velfungerende Andelsboligforening

I super veldrevet Andelsboligforening, med styr på økonomien, tilbydes denne Andelsbolig i 2 plan på ca. 103 m2 samt mindre udestue, med egen parkering samt tilhørende skur og mindre solrig, flisebelagt atriumhave.

Husene er opført i røde sten, med et rødt tagstenstag pålagt og har træ/alu vinduer samt døre isat, der er ingen gennemkørende trafik i foreningen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre, med god plads til garderobe.

Pænt lyst køkken, med hvide elementer og flot mørk bordplade, nydeligt " trold tekt " loft opsat og flot laminatgulv pålagt og der er ingen dør mellem køkkenet samt stuen.

Dejligt lyst soveværelse, med skabsplads, pænt laminatgulv og flot rustikloft opsat, der er endvidere, direkte adgang til badeværelset.

Stort lyst badeværelse, lyse klinker på vægge samt gulv, skabsplads, rustik loft opsat, plads til vaskemaskine, pænt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, gulvvarme mv, der er indgang til soveværelset samt indgang, fra entreén, til badeværelset.

1 pænt stort lyst børneværelse, med pænt laminatgulv samt flot opsat rustikloft.

Dejlig stor møbleringsvenlig stue, med god plads til stort spisebord samt gode muligheder, for indretning af opholdsstue, hvorfra der er udgang til udestue samt den flisebelagte atrium have, i stuen er der trappe til 1 salen.

På 1 sal tilbydes følgende : 1 stort lyst værelse, med hyggelig skråvæg samt ovenlys vindue isat og der er pålagt et pænt laminatgulv.

Fra børneværelset er der direkte adgang til pænt badeværelse, med vinylgulv, badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask, sep. bruseniche.

1 stort disp. rum, som er isoleret og kan evt. udnyttes til værelse, eller som nu, bruges som opmagasinerings rum .

Hele Andelsboligen, fremstår i god samt vedligeholdt stand og sælges, med overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne spændende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.