Styrmandsvænget 169, Hjerting, 6710 Esbjerg V

107 m2 Andelsbolig i Hjerting med 2 toilettet og 2 børneværelser

I det skønne Hjerting, med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole samt strand & natur, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig i 2 plan på 107 m2, med stor lys udestue.
Boligen er opført i 1986, i røde sten, med et tagstentag pålagt og beliggende med skøn solrig, fliselagt ugenert have.

Andelsboligforeningen er gældsfri og har god økonomi.

Indvendigt tilbydes følgende indretning: Super pæn lys entre, med god garderobeplads, samt et nydeligt pålagt klinkegulv, som går igennem til køkkenet.

Stort bryggers, med plads til vaskemaskine & tørretumbler, toilet samt håndvask, klinkegulv og god opmagasinerings plads.

Flot lyst nyere køkken, med hvide elementer og smuk mørk bordplade, der er endvidere pålagt et pænt klinkegulv, køkkenet er i åben forbindelse til den skønne store stue, som er opdelt i spisestue, med plads til stort spisebord og en hyggelig opholdsstue, der er pålagt et flot lyst laminatgulv. Der er fra stuen, udgang til den store udestue og derfra er der udgang til, stor solrig flisebelagt ugenert have.

Fra stuen er der adgang til 1 sal, fra nydelig spindeltrappe.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : 2 store lyse børneværelser, med hyggelige skråvægge, lyst laminatgulv og der er installeret ovenlys.

Pænt stort lyst badeværelse, med vinylgulv, med ensfarvede klinker på væggene, sep. bruseniche, samt pæn hvid badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, skråvæg, med ovenlysvindue.

Dejligt lyst soveværelse, med skråvæg samt ovenlys og pænt lyst laminatgulv.

Der er tilhørende udhus.

Hele Andelsboligen, fremstår i god samt vedligeholdt stand og er delvis renoveret, med nyere køkken. klinkegulve samt laminatgulve.

Her Du lyst til uforbindende besigtigelse af denne Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse af boligen, sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.