Frederiksberggade 41, 6640 Lunderskov

Særdeles flot renoveret Andelsbolig på 106 m2, med en sund økonomi i Lunderskov.

I det hyggelige Lunderskov, med gåafstand til byens torv samt togforbindelse, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig på 106 m2, med tilhørende skur på 4 m2.

Boligen er beliggende i den blinde ende af andelsbolig foreningen, med styr på økonomien og med egen indkørsel til boligen, og boligen, er opført i røde sten, med et tagstenstag pålagt og har isat plastik vinduer & døre, der er tilhørende skøn mindre have samt solrig hyggelig flise terrasse.

Andelsboligen er gennemgået en stor flot renovering, med bla. filsede vægge og flot malede opsatte rustiklofter, køkken, bad og gulve og fremstår i særdeles flot stand.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre, med nydeligt klinkegulv samt plads til garderobe.

Lækkert lyst bryggers, med plads til vaskemaskine & tørretumbler, flotte hvide skabe og pænt klinkegulv, med gulvvarme.

SUPER flot hvidt køkken, med smuk bordplade, nydeligt klinkegulv og med halvmur, til stuen, der er desuden plads til mindre spiseplads.

Fra køkkenet, er dr direkte adgang til særdeles flot lys stue, hvor der er indrettet spisestue samt hyggelig opholdsstue, hvorfra der er udgang til den skønne flise terrasse, der er pålagt et pænt lyst trægulv. Der er mulighed for ekstra værelser i stuen, hvis man skulle få brug for dette.

Flot lyst soveværelse, med pænt lyst trægulv og særdeles god skabsplads, der er direkte adgang til badeværelset fra soveværelset.

Særdeles flot lyst badeværelse, med pænt klinkegulv, med gulvvarme, nydeligt hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, ekstra stor bruseniche.

1 pænt stort lyst værelse / kontor, med skabsplads samt pænt lyst trægulv.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne usædvanlige, flotte andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.