Sjællandsgade 23A, 6700 Esbjerg

Særdeles spændende byvilla på 185 m2 i 3 plan, med parkerings muligheder

I den indre by, med central placering, tilbydes dette flot renoverede dobbelthus på ca. 185 m2 i 3 plan, med skøn, velanlagt solrig have, med et særdeles hyggelig udestue og der er parkerings mulighed, for kr. 300 i måneden, så man kan gå ind fra havesiden.

Der er anlagt flot næsten vedligeholdelsesfri have, med et spændende hyggeligt vedligeholdt udestue med klinkegulv og el-radiator., der er endvidere redskabsrum, med plads til cykler

Villaen er opført i røde sten, med et tagstenstag pålagt og har flotte trævinduer isat og fremstår i god samt vedligeholdt stand.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe samt smuk trappe til stueetagen.

Stort flot lyst bryggers, med skabsplads og nydeligt klinkegulv, der er desuden plads til vaskemaskine & tørretumbler, køleskab samt fryser, endvidere er der håndvask samt udgang til haven.

Særdeles flot badeværelse, med super flot klinkegulv og gulvvarme, ophængt toilet, dobbelt ophævede håndvaske, stor sep. bruseniche, med flotte væg klinker og nydelig glasvæg, der er opsat flot " trold tekt " loft med indbygningsspots.

Pænt lyst kontor, med " trold tekt " loft med indbygningsspots, pænt laminatgulv, skabsplads med skydelåger og trappe til stueetagen.

Dejligt stort lyst soveværelse, med skabsplads, " trold tekt " loft og pænt laminatgulv.

I stueetagen, tilbydes følgende indretning : Toilet , med mørkt klinkegulv og gulvvarme, ophængt toilet samt nydeligt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, " trold Tekt " loft med indbygningsspots.

Stort flot hvidt køkken, med mørk bordplade, i åben forbindelse til den særdeles spændende spisestue, hvor der er plads til stort spisebord, indbygget vin køleskab, i smart rå " New Yorker" væg, vandskurede vægge, pænt laminatgulv, gips lofter og trappe til kælderetagen. Der er desuden nedgang til haven, fra køkkenet.

Stor lækker lys møblerings venlig opholdsstue, med vandskurede vægge, gips loft med kunst stuk.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : Mindre værelse med karnap, som kan omdannes til køkken, da alle installationer forefindes.

1 stort lyst værelse med skabsplads, malet rustik loft og nydeligt laminatgulv.

Pænt lyst badeværelse, med vinylgulv, " trold tekt " loft, ovenlys vindue, toilet samt sep. bruseniche.

1 stort lyst værelse, med karnap, malet rustik loft samt pænt pålagt laminatgulv.

Hele villaen, fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende byvilla, med masser af atmosfære, kontakt venligst vort kontor og aftale en fremvisning.

Overtagelse sker, efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.