Vestparken 11, 6740 Bramming

Vedligeholdt Andelsbolig på 105 m2, med egen carport og ladestander

I Bramming med gå afstand til golfklubben, indkøbsmuligheder mv. tilbydes denne vel byggede Andelsbolig på 105 m2 med tilhørende carport på 33 m2.

Der desuden monteret el- ladestander. Andelsboligen er opført i 2006 og er muret med flot sten, samt med tag stens tag pålagt og beliggende med skøn vedligeholdelses fri solrig have, solrig fliseterrasse.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med, nydeligt klinkegulv og plads til garderobeog flot glas " Trend " dør, til stuen.

Stort lækkert lyst køkken/alrum/stue i et´, med pænt hvidt køkken med hvide låger og med pæn mørk bordplade pålagt og nydeligt klinkegulv , åben forbindelse til alrummet, hvor der er plads til stort spisebord. I stuen er der særdeles god møblerings muligheder og plads til stor sofa gruppe og endvidere er der udgang til den skønne solrige have samt stor flise terrasse. Hele rummet har et flot gulv pålagt.

Pænt stort lyst badeværelse med flot badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, pæn klinke på gulv samt i bruseniche, gulvvarme mv.

Pænt stort lyst bryggers med mørkt pænt klinkegulv, god skabsplads, håndvask samt med plads til vaskemaskine/tørretumbler.

1 stort lyst forældre soveværelse med god skabsplads.

2 gode lyse børneværelser med skabsplads.

Dette er en Andelsbolig, som henvender sig til ældre og børne familie og boligen fremtræder i god samt vedligeholdt stand.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne vel indrettede andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor for en uforpligtende fremvisning. Du bliver bestemt ikke skuffet !.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.