Solbakken 47, 6710 Esbjerg V

Flot renoveret 1 plans villa i Sædding, med gåafstand til stranden

I det skønne Sædding, med gåafstand til Sædding Strand, indkøbsmuligheder mv. tilbydes denne renoverede 1 plans villa på ca. 114 etagem2, hvoraf de 18 m2 er indbygget udestue på ca. 18 m2, som nu bruges som spisestue. Der er desuden en muret garage på ca. 26 m2 samt et nyopført redskabsrum i haven.
Villaen er opført i sten, som er pudset og der er pålagt et bølge eternittag, og huset er beliggende med skøn stor ugenert solrig have, der er endvidere gode parkerings muligheder foran huset.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med god garderobeplads, " troldtekt " loft med indbygningsspots og nydeligt lyst laminatgulv.

Stort lyst børneværelse, med rå vægge, " troldtekt " loft opsat, nydeligt lys laminatgulv samt skabsplads med skydelåger.

Smart indrettet bryggers, hvor der er adgang fra køkkenet, plads til vaskemaskine & tørretumbler, " troldtekt " loft med indbygningsspots og pænt lyst laminatgulv.

Flot hvidt lyst køkken, med sep. spiseplads, vindue fra gulv til loft, som giver en fantastisk godt lysindfald, " troldtekt 2 loft med indbygningsspots og nydeligt lyst laminatgulv.

Flot renoveret badeværelse, med hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, rå vægge, flot klinkegulv og nydelig klinke i den sep. bruseniche, med flot glasvæg, " troldtekt " loft med indbygningsspots, gulvvarme mv.

Stor lækker møblerings venlig stue, med flot panelvæg, " troldtekt loft " med indbygningsspots og nydeligt lyst laminatgulv og fra stuen er der direkte adgang til den skønne store udestue, hvor der er indrettet stor spisestue og hvor der er vinduer fra gulv til loft og der er pålagt en flot lyst laminatgulv, endvidere er der udgang til have samt fliseterrasse.

Pænt stort lyst soveværelse, med smart skydedør til værelset, god skabsplads samt " troldtekt " loft med indbygningsspots og nydeligt lyst laminatgulv.

Hele villaen, fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og har gennemgået en større renovering og med fliser omkring huset, forhaven er belagt med grus, som er nemt og vedligeholde.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.