Januarvej 17, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

134 etagem2 i Andrup, incl. integreret garage, tilhørende carport på 65 m2.

I det skønne Andrup, med gåafstand til skolen, tilbydes denne 1 plans villa på 134 etagem2, incl. integreret garage på 25 m2 og tilhørende stor carport, med redskabsrum på 65 m2. Villaen er opført i røde sten, med et decra tag pålagt og beliggende med skøn forhave samt ugenert baghave.

Villaen sælges for dødsbo, med sædvanlig ansvarsfraskrivelse og der bliver udarbejdet Tilstandsrapport samt El-rapport og der bliver lavet Ejerskifteforsikringstilbud.

Villaen har følgende indretning : Entre med et pænt travertiner gulv og plads til garderobe.

1 stort værelse, som før har været 2 børneværelser, hvor der skal opsættes en skillevæg.

Badeværelse, med mossaik gulv, ensfarvede klinker på væggene, liggekar, samt badeværelsesmiljø skab, med nedfældet håndvask.

Ældre køkken, hvor der er mulighed for, at vælte væg til stuen og få et stort køkken / alrum.

Pænt stort lyst soveværelse, med skabsvæg, med skydelåger og pænt laminatgulv pålagt.

Bryggers, med skabsplads samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler, klinkegulv samt håndvask og med udgang til garagen samt udgang til forhaven.

Pæn stor lys vinkelopholdsstue, med god plads til spisebord samt gode møblerings muligheder, for indretning af hyggelig opholdsstue, der er desuden udgang til skøn solrig flise terrasse samt haven, der er pålagt et pænt laminatgulv og opsat et gips loft.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velindrettede villa, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor, og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.