Plantagevej 5, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Stor villa i Hjerting, med arkitekt tegnet have og med kort gåafstand til stranden

I det skønne Hjerting, med kort gåafstand til stranden, indkøbsmuligheder, skole mv, tilbydes denne velholdte 2 plans villa på ca. 194 m2 + 30 m2 høj kælder og en stor tilhørende carport med redskabsrum på ca. 43 m2.

Der er kort køreafstand til Marbæk plantage samt skov.

Villaen er opført i mursten, med et pænt tagstenstag pålagt og har en kombination af plastik og trævinduer / døre monteret, der en fantastisk flot solrig, arkitekt tegnet velanlagt have, med en flise terrasse, der har en hyggelig pergola. Der er endnu en stor solrig flise terrasse, ved huset, med ud/indgang fra stuen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med god garderobeplads, indbyggede skabe, spots i loftet, nydeligt laminatgulv samt trappe til 1 sal og med dør til kælderen.
Super flot hvidt køkken, med granitbordplader, kogeø samt spots i loftet, lyst laminatgulv, sep. spiseplads samt udgang til haven.

Pænt gæstetoilet, med nydeligt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, lys klinke på gulv samt vægge, sep. bruseniche, gulvvarme mv.

Fra entreén er der adgang til stor lys spisestue, igennem fransk glasdør. Der er plads til utrolig stort spisebord og der er opsat et rustikloft med kunstbjælker. Fra spisestuen, er der direkte adgang til den store lyse opholdsstue, med en flot stor karnap, som giver et godt lysindfald, der er ligeledes udgang til have samt flise terrasse, fra stuen igennem dobbelt dør, og begge rum, har et pænt laminatgulv pålagt.

Fra stueetagen er der opgang til 1 sal, af flot trætrappe, hvor der på 1 salen, er en stor repos, med synlige hanebånd og særdeles smart gavlvindue.

2 pæne lyse børneværelser, med hyggelig skråvæg, ovenlysvindue, lyst laminatgulv samt skabsplads.

Lys fordelingsgang med spots i loftet.

Pænt stort lyst badeværelse, med flotte klinker på gulv samt vægge, super flot vindues arrangement, med fantastisk lysindfald, liggekar, bidet samt el-gulvvarme og indbygnings spots i loftet.

Pænt lyst kontor / værelse, med vindues arrangement, som giver et fantastisk lysindfald, laminatgulv pålagt samt skabsplads.

Stort lyst soveværelse, med stor galv vindue, synlige hanebånd, loft ført til kip og god skabsplads.

I kælderen forefindes : Viktualierum. opmagasineringsrum samt bryggers med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, at denne store velholdte 2 plans villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.