Jupitervænget 55, 6710 Esbjerg V

SUPER FLOT, renoveret 1 plans villa på 151 m2, dobbelt garage/værksted, 3 børneværelser og 2 badeværelser

I det skønne Sønderris, på lukket allé, tilbydes denne renoverede 1 plans villa på 151 m2, med tilhørende dobbelt garage og stort værksted. Villaen er opført i sten, som er vandskuret og der er pålagt et smukt glaseret tegltag og der er anlagt flot stor solrig ugenert flise terrasse, samt flotte fliser omkring huset samt i indkørslen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stort lyst flot bryggers, med hvide elementer og mørk bordplade, skabsplads samt indbyggede skabe og god plads til garderobe, nydeligt klinkegulv med gulvvarme, trold tekt loft med indbygningsspots.

1 pænt lyst værelse, med rustikloft, pænt laminatgulv samt skabsplads.

Flot gæstetoilet, med ophængt toilet, nydeligt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, flot klinkegulv, med gulvvarme, stor sep. bruseniche, med flot glasvæg/dør til brusenichen og AXOR armatur i brusenichen.

Utrolig lækkert stort køkken / alrum / stue i et. Flot hvidt køkken, med en mørk bordplade,hvor der er siddepladser, pænt vinylgulv i køkkenet, rustikloft med indbygningsspots.

Alrummet har plads til stort spisebord og der er udgang til haven samt den store solrige flise terrasse.

Super hyggelig opholdsstue, med udgang til terrasse samt have, brændeovn.

Hele rummet har et flot trægulv pålagt, samt rustikloft opsat.

Viktualierum, med klinkegulv.

2 pæne lyse børneværelser, med skabsplads, rustikloft samt pænt laminatgulv pålagt, det ene værelse er med indbyggede skabe.

Dejligt stort lyst soveværelse, med trægulv, rustik loft opsat, indbyggede skabe, samt med direkte adgang til badeværelse.

SUPER FLOT badeværelse, med flot klinkegulv, med gulvvarme, ophængt toilet samt flot hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, flotte klinker i bruseniche, som er med glasvæg og 2 bruser, med armaturer fra AXOR.

Huset har mange flotte detaljer og på den ene gavl, er der beklædt med træprofiler, som går igen, rundt om garagen, der er tilhørende pænt åbent cykelskur og garagen har et flot epoxy gulv samt troldt tekt loft med spots, aut. porthejs, med flotte garage porte.

Villaen fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af, denne flotte villa, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.