Skorpionens Kvarter 66, 6710 Esbjerg V

Særdeles flot Andelsbolig i Sønderris i et plan på ca. 110 m2 + udestue samt egen carport og redskabsrum

I det eftertragtede Sønderris, med kort afstand til busforbindelse, gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, fritids faciliteter, tilbydes denne sjældne udbudte Andelsbolig i et plan, på ca. 110 m2 med tilhørende carport samt isoleret udhus. Der er desuden en særdeles flot udestue på ca. 14 m2

Andelsboligen er opført i en flot varm sten og med tagstenstag pålagt og med flise belagt, for samt baghave og mindre græsplæne.

Andelsboligen er handicap venlig, med brede flotte hvide døre og uden fodspark ved dørene. Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med nydeligt diagonalt liggende klinkegulv, rustikloft med indbygningsspots, god plads til garderobe, skabe med skydedørslåger, der er desuden gjort plads til mindre bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Flot lyst badeværelse, med flot hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, diagonalt liggende klinkegulv med gulvvarme, ophængt toilet samt stor sep. bruseniche, med flotte buede glasdøre.

1 pænt lyst værelse / kontor med trægulv samt skabsplads.

Stort lyst soveværelse, med hel skabsvæg, trægulv samt dør til haven.

Særdeles stort lyst køkken, med hvide køkken elementer samt massiv træ bordplade, diagonalt liggende klinkegulv, god plads til stort køkkenbord og med udgang til den skønne store udestue.

Flot lys opholdsstue, med dobbelt fransk glasdør til køkkenet, flot trægulv og god plads til indretning af opholdsstue samt spisestue, dør til haven samt solrig flise terrasse.

Der er desuden central støvsuger installeret samt flotte hvide indvendige døre, rustiklofter opsat samt gulvvarme i hele boligen. Der er monteret flotte træ/aluvinduer i boligen.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne spændende samt vedligeholdte Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.