Skorpionens Kvarter 64, 6710 Esbjerg V

Vedligholdt Andelsbolig i Sønderris på 110 m2, i 1 plan, med carport / redskabsrum

I det eftertragtede Sønderris, med kort afstand til busforbindelse, gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, fritids faciliteter, tilbydes denne vedligeholdte Andelsbolig i et plan, på ca. 110 m2 med tilhørende carport samt isoleret udhus.

Andelsboligen er opført i en flot varm sten og med tagstenstag pålagt og med flise belagt, for samt baghave og mindre græsplæne.

Andelsboligen er handicap venlig, med brede flotte hvide døre og uden fodspark ved dørene. Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med nydeligt diagonalt liggende klinkegulv, rustikloft, god plads til garderobe, skabe med skydedørslåger, der er desuden gjort plads til mindre bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Pænt lyst værelse / kontor med laminatgulv samt skabsplads.

Dejligt lyst badeværelse, med nydeligt badeværelses miljø skabe, med nedfældet håndvask, sep. bruseniche med glasdøre, diagonalt liggende klinkegulv.

Skønt stort lyst soveværelse, med skabsvæg og skydedørslåger, laminatgulv samt med udgang til haven.

Stor lys opholdsstue, med særdeles gode møblerings muligheder for, at indrette opholdsstue samt plads til spisebord, der er desuden udgang til haven / terrasse, fra stuen.

Pænt stort lyst køkken, med diagonalt liggende klinkegulv, flot lyst elementkøkken, god plads til spisebord, der er isat dobbelt fransk glasdør til stuen, samt dør med udgang til forhaven.

Der er desuden flotte hvide indvendige døre, rustiklofter opsat, samt gulvvarme i hele boligen. Der er monteret flotte træ/aluvinduer i boligen.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne spændende samt vedligeholdte Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.