Guldagergårdsvej 17, 6710 Esbjerg V

FANTASTISK FLOT 1 plans villa 182 m2 i Guldager, med stor muret garage på 56 m2

I særdeles attraktivt, fuldt udbygget kvarter i Guldager, tilbydes denne velbyggede, dobbelt muret 1 plans villa på ca. 182 m2 med en fantastisk stor garage på ca. 56, med klinkegulv og eget toilet. Kort afstand til indkøbsmuligheder, skoler samt busforbindelser.

Villaen er opført i varm brunlig sten, med et smukt tagstenstag, som matcher murstenene, og villaen er en arkitektonisk perle, med flot flisebelægning, indtil huset, samt en flot anlagt solrig flise terrasse i haven. Der er plads til campingvogn / båd i indkørslen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre, med vandskurede vægge, særdeles flotte store sorte natur klinker, god plads til garderobe og en muret halvvæg til bryggers, hvor der er flotte hvide skabs elementer i hvidt, håndvask, garderobeplads, flot bordplade og vaskemaskine / tørretumbler er hævet op i bruger/arbejdsvenlig højde og de flotte mørke natur skiffer gulvklinker. Fra Entre / bryggers er der isat flot " trenddør ".

Stue / alrum er i et, med stor lys stue, med flotte panorama vinduer, med udsigt til have/ fliseterrasse samt overdækkede terrasse. Der er særdeles gode møblerings muligheder og rustikloftet er ført til kip, fra stuen er der direkte adgang, til det skønne lyse alrum, med særdeles god plads til stort spisebord, endvidere med udgang til haven samt terrassen.

Fra stue / alrum, er der direkte adgang til den flotte stilrene køkken, med hvide elementer, stor køkkenø med håndvask, der er endvidere plads ved køkkenøen, til et par barstole, hele køkkenet samt køkkenøen, har en elegant flot bordplade pålagt og i hele rummet, er der opsat flotte rustikofter, med forskellige vinkler, som giver et fantastisk spil i loftet.

De flotte mørke natur skiffer klinker, går igen i stue/ alrum samt køkken.

Fordelingsgang med indgang til et stort viktualierum/ kontor.

3 fine store lyse børneværelser, der alle har hems.

Stort flot gæstetoilet med stor sep. bruseniche, ophængt toilet, vandskurede vægge, smukke badeværelses miljø skabe, med nedfældet håndvask og censor armature, flotte mørke natur skiffer klinker, med gulvvarme.

Stort lyst forældresoveværelse med skabsvæg, med skydedørslåger og med direkte adgang til særdeles flot stort lyst badeværelse, med flot hvidt badeværelses miljø skab, med granitbordplade, censor armaturer, ophængt toilet, vandskuede vægge, skrå loft samt vindue isat fra gulv til loft.

Helle villaen er installeret gulvvarme, genvækst system, central støvsuger, samt skrå lofter, beklædt med rustik.

Garagen har egen indgang, med eget toilet,håndvask, god skabsplads, klinkegulv med gulvvarme og flot opsat " trold tekt " loft, aut. porthejs.

Denne villa, er opført af kvalitets materialer, og villaen fremstår i særdeles flot samt vedligholdt stand.

Har Du lyst til, at se denne " ener ", du bliver bestemt ikke skuffet !

Ring venligst og aftal en uforbindende fremvisning, af denne spændende villa. Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.