Amagervej 14, 6. 4., 6705 Esbjerg Ø

FANTASTISK UDSIGT og særdeles flot andelsbolig på 79 m2 med altan og lav boligydelse

I det populære Esbjerggaard i Frejaparken tilbydes denne Andelsbolig på 6 sal, ca. 79 m2 med egen solrig altan, samt " Fransk altan ". Andelsboligen er blevet moderniseret med særdeles flot køkken og særdeles flot badeværelse. Fra lejligheden er der en FANTASTISK udsigt, ud over hele Esbjerg og med udsigt til vandet, og en tilsvarende ejerlejlighed, med denne udsigt, ville koste millioner. Der er elevator i ejendommen.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med plads til garderobe, indbyggede skabe, samt god garderobeplads, endvidere et smukt massivt trægulv pålagt.

Særdeles pænt renoveret badeværelse, med flot bruseniche, med super flotte klinker i brusenichen, filsede vægge, toilet samt badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask og nydeligt klinkegulv.

Stor lækker lys opholdsstue, med flot massivt trægulv, udgang til den solrig altan, med den super flotte udsigt, der er god plads til spisebord i stuen, samt gode møbleringsmuligheder for indretning, af hyggelig opholdsstue.

Pænt stort lyst soveværelse, med massivt trægulv, god plads til dobbeltseng og indbyggede skabe, der er desuden " Fransk altan. "

Stort lyst værelse/kontor med indbyggede skabe, samt massivt trægulv.

Super flot renoveret køkken, gips loft med indbygnings spots, hvide køkken låger, med elegant mørk bordplade, nydeligt mørkt klinkegulv pålagt og med alt i hårde hvidevarer.

Hele Andelsboligen, fremstår i særdeles flot og vedligeholdt stand og lejligheden , har også fået nye vinduer & udv. døre monteret.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne spændende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor. Du bliver bestemt ikke skuffet !

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.