Grønlandsparken 142G, 6715 Esbjerg N

SUPER FLOT andelsbolig, med carport og lav husleje, i Gj. Nord

I det skønne Gj. Nord., tilbydes denne særdeles flot renoverede Andelsbolig på ca. 68 m2 + carport på ca. 20 m2. Boligen er i et plan med built.up tag samt opført i røde sten og har skøn forgård med overdækning og flisebelagt baghave, der er isat træ/alu vinduer.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Dejlig lys entre med klinkegulv og god plads til garderobe.

Mindre bryggers med særdeles god skabsplads og klinkegulv.

Særdeles pænt badeværelse, med nydeligt klinkegulv, indbygnings spots i loftet, ophængt toilet, flot badeværelses miljø skabe, med ophævet håndvask, stor sep. bruseniche samt plads til vaskemaskine, ovenlys vindue med dejligt lys indfald.

Pænt stort lyst værelse med hel skabsvæg.

Dejlig stor lys stue, med gode møblerings muligheder for indretning af opholdsstue og med god plads til spisebord, der er envidere udgang til den skønne flisebelagt gårdhave. Fra stuen er der direkte adgang til super flot køkken, med hvide elementer og flot bordplade pålagt, der er ovenlys vindue i køkkenet samt stuen, som begge giver et godt lysindfald.

Pænt stort lyst soveværelse med skabsplads.

Der er flot lyst laminatgulv, pålagt i værelserne samt i stuen og der er opsat flotte " trold tekt " lofter i hele boligen, og væggene er pudsede og der er monteret flotte hvide indvendige døre.

Hele boligen, fremtræder i særdeles flot samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne særdeles flotte Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse af boligen, kan ske nu, eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.