Norgesgade 46A, st. th., 6700 Esbjerg

Andelsbolig i stueetagen ca. 71 m2, med egen gårdhave og parkering i gården.

I den indre by og i særdeles velholdt ejendom fra 1992, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig i stueetagen på ca. 71 m2, med tilhørende mindre solrig gårdhave, egen parkering i gården.

Ejendommen er opført i sten og fremstår i god stand og Andelsboligforeningen er særdeles veldrevet og med kort gåafstand til mange indkøbsmuligheder, gågaden samt Esbjerg Torv, banegården mv.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med særdeles god garderobeplads og nydeligt lyst laminatgulv.

Pænt lyst værelse / kontor med hel skabsvæg og lyst lamiatgulv.

Skønt stort lyst soveværelse med skabsvæg samt lyst laminatgulv.

Utrolig lækker lys og møbleringsvenlig stue, med god plads til stort spisebord, hvorfra der er udsigt igennem et panorama vindue og desuden er der god plads til indretning af hyggelig opholdsstue, hvor der er god plads til stor chaiselong sofa, og hele rummet har direkte adgang til køkkenet som har et flot hvidt elementkøkken med pæn bordplade, nydeligt lyst laminatgulv samt udgang til den skønne solrige gårdhave.

Pænt stort lyst badeværelse med lyse klinker på gulv samt vægge, stor sep. bruseniche, nydeligt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, plads til vaskemaskine, gulvvarme mv.

Hele lejligheden fremstår i god samt vedligeholdt stand med gipslofter opsat, samt flotte massive fyldningsdøre isat.

Der er tilhørende kælderrum.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne skønne, centralt beliggende Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.