Grønlandsparken 90E, 6715 Esbjerg N

2.140 incl. varme.

I særdeles velfungerende Andelsboligforening, som er gældsfri, tilbydes denne velindrettede Andelsbolig på ca. 51 m2, i 2 plan, med et nyopført skur på ca. 4 m2. Boligen er opført i røde sten, med et rødt tagstenstag pålagt og har skøn flisebelagt forhave, samt en ugenert baghave.

Andelsboligen har følgende indretning : Entre med plads til garderobe og klinkegulv, der er desuden indbygningsskab, med skydedørslåger, hvor der er gjort plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Dejlig lys opholdsstue, med gode møblerings muligheder, så der er plads til spisebord samt opholdsstue, der er direkte adgang til pænt køkken, med hvide elementer med trækanter, flot træbordplade. Fra rummet, er der udgang, til den skønne ugenerte, solrige flisebelagt atrium have. Der er desuden installeret trappe til 1 salen fra stuen.

På 1 sal : Pænt lyst soveværelse med hyggelig skråvæg, pænt laminatgulv pålagt, skabsplads samt et pænt ovenlysvindue.

Stort lyst badeværelse, hyggelig skråvæg, pænt vinylgulv, stor sep. bruseniche, spots i loftet, ovenlysvindue og nydeligt badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask.

Hele Andelsboligen, fremtræder i pæn stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne særdeles pris venlige Andelsbolig, med utrolig lav månedlig ydelse, da kontakt venligst vort kontor, og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.