Saltholmsvej 16, 2. tv., 6705 Esbjerg Ø

Super flot Andelsbolig på 62 m2 på 2 sal med altan, i populær Andelsboligforening

I det eftertragtede Esbjerggaard i Frejaparken, tilbydes denne flot renoverede 62 m2 Andelsbolig, på 1 sal, med tilhørende stor solrig altan, med udsigt til grønne områder.
Andelsboligen er beliggende i særdeles god Andelsboligforening, hvor der er kort afstand til busforbindelse, indkøbsmuligheder, uddannelses institutioner mv. , foreningen har en særdeles god økonomi og administrator, som har styr på tingene.

Lejligheden er beliggende i rød murstens ejendom med 6 boliger i hver opgang og denne bolig er beliggende på 2 sal, med en særdeles god udsigt til grønt område.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med indbyggede skabe og god garderobeplads, samt flot klikgulv.

Særdeles pænt badeværelse, med smart opmuret garderobeplads ved bruseniche, stor bruseniche, med flotte klinker på gulv samt vægge, toilet samt håndvask.

Super flot køkken med hvide elementer, grå komposit bordplade, nydeligt klikgulv, flotte vandrette vægklinker og nydelig "fransk" glasdør isat.

Pæn stor lyst soveværelse, med gulvtæppe pålagt, med massivt trægulv, under tæppet, skabsplads, samt smuk " fransk " glasdør isat.

Skøn lys opholdsstue, med massivt trægulv, møblerings venlig, med plads til spisebord samt indretning, af opholdsstue og med dobbelt dør til den skønne store solrige altan, med skøn udsigt.

Hele lejligheden, fremstår i god samt vedligeholdt stand, med almue gerigter og flotte pudsede lofter.

Der er tilhørende kælderrum, samt flot kælder med vaskehus, til særdeles prisvenlige priser.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne skønne Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor, og aftale nærmere.

Overtagelse af lejligheden, sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.