Grønlandsparken 160E, 6715 Esbjerg N

Andelsbolig i 2 plan, med 2 badeværelser samt 2 børneværelseri Gj. Nord

I særdeles god Andelsbolig med super økonomi, hvor der næsten ingen gæld er i foreningen, tilbydes denne vel indrettede 2 plans Andelsbolig på ca. 107 m2 med tilhørende mindre lukket have, med solrig fliseterrasse samt mindre græsplæne, desuden fin flise belagt forgård med tilhørende redskabs rum.

Andelsboligen er opført i mursten med built-up tag pålagt og med træ/alu vinduer, og beliggende op imod grønne områder, for enden af rækken af andelsboliger, med kun en nabo, der er direkte udgang til de grønne områder.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe og med indbygnings skab, til opmagasinering samt varme installationer og med klinke/ vinyl gulv i hele entreén, der er desuden trappe til 1 sal.

Pænt lyst gæstetoilet, med lyse klinker på gulv samt vægge, gulvvarme og plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Skøn stor lys vinkel opholdsstue med god plads til spisestue samt gode møblerings muligheder, for indretning af opholdsstue, pænt lyst laminatgulv samt rustik loft opsat, endvidere med dør til terrasse samt den solrige have.

Flot lyst køkken med hvide køkkenelementer, nydelig komposit bordplade, plads til spiseplads, nydeligt lyst laminatgulv.

På 1 sal forefindes : Fordelingsgang med gulvtæppe samt ovenlysvindue, som giver et fantastisk flot lysindfald.

2 pæne lyse børneværelser, med skabsplads.

Dejligt stort lyst badeværelse, med vinylgulv, fliser på væggene i den store bruseniche, god skabsplads, toilet samt håndvask, endvidere med vindue.

Pænt stor lys forældresoveværelse, med skabsplads.

Hele Andelsboligen, fremstår i god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne eftertragtede Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.