Vestervangen 11, 6715 Esbjerg N

Særdeles flot renoveret 1 plans villa med kælder, orangeri, dobbelt garage i Gl. Gjesing

I det skønne Gl. Gjesing og for enden af lukket allé, tilbydes denne særdeles spændende 1 plans villa på ca. 149 m2, med tilhørende kælder på ca. 103 m2 og særdeles lækker dobbelt garage, med klinkegulv, der er endvidere installeret varme samt aut. porthejs på ca. 38 m2.

Villaen er renoveret i 2005, med en kendt Esbjerggensisk arkitekt som idemager og er vandskuret og har et flot tagpaptag med listedækning, endvidere er der super flot kvist, som er dækket ind i zink, og kvisten giver huset et helt speciel look, kvisten har fået ny inddækning i 2023.

Der er isat energivinduer/ døre i 2021.

Der er lavet nye vvs instalioner, køkken samt gulv i Kärs skibsplank i massiv eg og alle lofter samt gulve er gennemgående i hele den gamle del, af huset, så væggene kan flyttes, hvis man, ville få brug for det.

Der er anlagt særdeles flot have, med utrolig flotte eksklusive keramiske fliser, der er endvidere opført et smukt stort orangeri, hvor der er indlagt koldt, samt varmt vand og infrarød elvarme. Hele haven er ugenert og med sol hele dagen.

Indvendigt tilbydes følgende indretning: Stort flot entre med nydeligt klinkegulv og god plads til garderobe, desuden nedgang til kælderen.

Super lækkert alrum med et smukt klinkegulv med gulvvarme, god plads til stort spisebord, skråt loft med trold tekt loft med ovenlysvindue, udgang til orangeri samt haven og der er desuden, trappe til en særdeles flot rummelig hems, som kan bruges til utallige formål, hvor der er et stort panorama vindue.

Usædvanlig flot køkken, med stor køkkenø, med alt i hårde hvidevarer, gipsloft med indbygningsspots og fra køkkenet er der direkte adgang til den skønne lyse opholdsstue, med særdeles gode møblerings muligheder, endvidere med nedgang til kælderen.

Flot stort lyst soveværelse med god skabsplads.

Særdeles smart badeværelse med flot klinkegulv, super smart badeværelsesmiljø med flot håndvask, god skabsplads, ophængt toilet samt en særdeles flot buet bruseniche, som skal opleves !

I kælderen forefindes : 3 store disp. rum med højt til loftet samt med varme. Stort installationrum. Badeværelse med sep. bruseniche. Pænt stort bryggers med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Dette er en villa, for den kræsne køber, som gerne vil have en " ener " af en villa, som der kun findes denne ene af, og Du vil ikke fortryde, en fremvisning, da du vil få en oplevelse, som virkelig, vil sætte tankerne igang, og du vil kunne føle husets charme.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.