Stenten 38, Tarp, 6715 Esbjerg N

1 plans Andelsbolig i Tarp på 110 m2 med 2 børneværelser

I det skønne Tarp, med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole mv., tilbydes denne 1 plans Andelsbolig på ca. 110 m2 , med tilhørende carport/redskabsrum på ca.22 m2.

Andelsboligen er opført i røde sten, med et beton tagsstenstag pålagt ,og der er isat hvide plastik vinduer / døre, boligen er beliggende på blind allé, der er skøn ugenert lukket solrig have, med solrig flise terrasse

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys garderobe med pænt klinkegulv og god plads til garderobe.

2 pæne lyse børneværelser med skabsplads, det ene er med gulvtæppe, det andet med lyst laminatgulv.

Dejligt lyst badeværelse med ensfarvede klinker på gulv samt vægge, stor sep. bruseniche, gulvvarme, nydeligt badeværelses miljø skab i sort, med nedfældet hvid håndvask.

Stort lyst soveværelse med skab, der har skydedørslåger, samt pænt lyst laminatgulv.

Bryggers/baggang med lyst klinkegulv, med skabsplads og håndvask, samt med plads til vaskemaskine.

Lækkert stort lyst køkken / alrum med pænt hvidt element køkken med smart bordplade, god plads til stort spisebord, og med udgang til den solrige have samt terrasse.

Stor lækker lys møblerings venlig opholdsstue, med en super flot karnap, hvorfra der er udsigt til haven, der er endvidere pålagt pænt lyst laminatgulv, og isat flot hvid fransk dør, til køkken/alrummet.

Hele boligen har isat flot hvide indvendige døre, samt rustikloft opsat.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor, og aftale nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.