Lukkebjerg 2, Nr Bork, 6893 Hemmet

SUPER ugenert beliggenhed i Bork, med gåafstand til havnen, opført af ejer.

I det særdeles natur skønne Bork, med kort gåafstand til Bork havn, restauranter, indkøbs muligheder, badning samt surfing, tilbydes dette hyggelige " Kalmar" hus på ca. 71 m2, samt garage på ca. 30 m2, og som er opført i 1977, af nuværende ejer, huset fremstår i pæn og vedligeholdt stand.

Fritidshuset er opført i træ med et pålagt metaltag, med en levetid på ca. 40-50 år og beliggende på ca. 1.110 m2 stor ugenert lukket grund, med lang indkørsel, endvidere er der stor solrig flise terrasse ud fra stuen, og over imod garagen. Huset har aldrig været tilmeldt udlejnings bureau.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med god plads til gardeobe.

2 pæne lyse værelser med køjesenge og skabsplads

1 dejligt lyst værelse med enkeltseng samt skabsplads.

Pænt stort lyst værelse med dobbeltseng samt 1 enkelt seng og skabs plads.

Dejligt lyst badeværelse, med klinkegulv samt sep. bruseniche, badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, ovenlys vinduer, som giver et særdeles godt lysindfald.

Husets " hjerte 2 er det særdeles hyggelige store køkken / alrum / stue i et, med de flotte skrå lofter med kunstige bjælker i loftet, brændeovn og god plads til stort spisebord, samt mulighed for indretning, af hyggelig opholdsstue, pænt hvidt element køkken, i åben forbindelse til alrum / stue og med dobbeltdør til den overdækkede terrasse samt haven, og den store flise terrasse.

Der er indrettet stort værkstedsrum, som er isoleret.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af dette " Kalmar " hus som i folkemunde, bliver kaldt et rigtigt sommerhus, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker, efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.