Nøddehaven 58, Jegum, 6840 Oksbøl

Charmerende " Kalmar hus " i Jegum, på usædvanlig flot grund

I det skønne Jegum, med flot natur, tilbydes dette charmerende, velholdte " Kalmar hus ", som er opført i træ, med bølge eternittag pålagt, og beliggende på særdeles skøn ugenert lukket grund. Der er tilhørende anneks, som kan ombygges til overnatning samt tilhørende carport med flere disp. rum. Der er anlagt stor solrig flise terrasse omkring huset.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med god plads til garderobe.

1 dejligt lyst værelse med skabsplads, samt køjesenge.

Pænt lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv, pænt badeværelses miljø skab , med nedfældet håndvask og sep. bruseniche.

Pænt stort lyst værelse med med 2 enkelt senge.

Husets hjerte er det charmerende køkken/ alrum / stue i et, med de hyggelige synlige bjælker og det smukke træloft, pænt hvidt elementkøkken og plads i stue/ alrum, til spisebord samt til hyggelig opholdsstue med brændeovn, samt med udgang til overdækket terrasse samt stor solrig flise terrasse.

Dejligt stort lyst værelse med dobbeltseng.

Der er massive trægulve i hele huset, samt flotte trælofter med " kunst " bjælker, som er med til, at huset " oser " af dansk hygge, og folkemunde, betegner " Kalmur huse " , som et rigtigt sommerhus.

Huset er udlejet, igennem udlejnings bureau.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, at dette skønne sommerhus, da kontakt venligst vort kontor, og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.