Søndre Tobølvej 2, Hjerting, 6710 Esbjerg V

SÆRDELES SPÆNDENDE VILLA I HJERTING på ca. 262 etagemeter, dobbelt garage samt anneks.

I det skønne Hjerting, med kort afstand til indkøbsmuligheder, busforbindelse, skole, stranden mv. tilbydes denne UTROLIG spændende 1 plans villa på ca. 262 etagemeter, incl. stor flot kælder, med højt til loftet, samt tilhørende anneks i haven på ca. 26 m2, som kan bruges til f.eks. kontor, galleri, der er desuden, lækker udestue samt stor muret dobbelt garage på ca. 46 m2.

Huset er vandskuret og med et skiffer eternittag pålagt, der er utrolig mange " hygge pladser, rundt om huset, hvor der er anlagt flot flisebelægning, omkring huset.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre, med særdeles god plads til garderobe, flot diagonalt liggende " wales klinker " og nydeligt gipsloft opsat.

Stort lyst soveværelse, med flot trægulv pålagt og nydeligt gipsloft opsat og indbyggede skabe.

2 pæne store lyse børneværelser, med pæne trægulve og flotte gipslofter opsat.

Usædvanlig flot stort lyst køkken, med hvide køkken elementer, 2 håndvaske, en i hver side af køkkenet, særdeles flot stort " ESSE " gaskomfur, med indbygget brændeovn, flytbar køkken disk, flotte " wales klinker " på gulvet, 4 store ovenlys vinduer, som giver et flot lys indfald, utrolig flotte synlige hanebånd, loft til kip, og for enden af køkkenet er der hyggelig opholds krog, med indbygget brændeovn, samt flot udsigt til haven. Der er endvidere nedgang til kælderen, via flot trappe til kælderen.

Fra køkkenet er der direkte adgang til den stor lyse stue, hvor der er gode møblerings muligheder, for indretning, af hyggelig opholdsstue samt særdeles god plads til stort spisebord, flotte synlige hanebånd, loft til kip, med ovenlys, nydeligt pålagt trægulv og desuden er der indrettet " bibliotek " i stuen, brændeovn mv.

Fra køkken samt stuen, er der adgang til super skøn, solrig udestue, med flot klinkegulv, glastag med synlige hånebånd, indbygget brændeovn, og med smarte foldedøre til haven, som kan åbnes helt op i længden , af udestuen.

Pænt stort lyst badeværelse, stor sep. bruseniche, med glasvæg samt glasdør, gulvvarme og flotte marmor klinker, yoilet samt hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask.

I kælderen tilbydes følgende indretning : Entre med egen ind/udgang og med nedgang fra køkkenet, klinkegulv og med plads til vaskemaskine, der er endvidere isat dobbelt " Trenddør " til resten af kælderen.

Super flot stort lyst badeværelse, med gipsloft opsat med indbygnings spots, nydeligt klinkegulv med gulvvarme, stor sep, bruseniche, med flot glasvæg, toilet samt nydeligt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask og en SUPER SMART FLOT SAUNA.

2 store disp. rum, med varme.

Viktualierum.

Særdeles stort lyst aktivitetsrum, som kan bruges til utallge formål, brændeovn.

Pænt lyst køkken, med flotte " wales klinker " på gulvet, hånsvask, skabsplads, emhætte og der er gjort plads til komfur.

Annekset er indretttet, med flot mørkt klinkegulv og flot opsat gipsloft, der er installeret el-gulvvarme.

Der er en gammel sokkel i haven, hvor man eventuel, kunne opføre et orangeri.

Hele villaen, fremstår i flot og vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne SÆRDELES SPÆNDENDE VILLA, da kontakt venligst vort kontor, og aftale nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.