Havbakken 34, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Særdeles hyggelig 1 plans villa på 123 m2 med gåafstand til stranden samt indkøbsmuligheder

I det skønne Hjerting, med kort gåafstand til stranden, indkøbsmuligheder, grøn natur, tilbydes denne, veludnyttede samt hyggelige 1 plans villa på ca. 123 m2.
Villaen er beliggende på lukket vænge, som er børnevenlig, ingen trafik og er beliggende med skøn lukket ugenert lukket have.

Villaen er opført i mursten, som er vandskuret og har et rødt beton tagstenstag pålagt, plastik vinduer/døre isat, zink tagrender og en skøn stor solrig flise terrasse.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med nydeligt klinkegulv og med direkte afgang, til stor lys fordelingsgang med trægulv, rustik loft med indbygnings spots, indbyggede originale skabe samt god plads til garderobe.

2 pæne lyse børneværelser med indbyggede skabe, gips plade loft og nydeligt laminatgulv.

Særdeles pænt lyst badeværelse med et mørkt klinkegulv med gulvvarme, gips loft med indbygningsspots, flot badeværelses miljøskab med mørk bordplade og nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche med mørke klinker på væggene og super smart glas mossaik stens væg, til bruseren, ophængt toilet mv.

Stort lyst soveværelse, med de originale indbyggede skabe, trægulv og et gips plade loft opsat.

Super flot baggang / bryggers med mange skabe i hvidt, håndvask, flot klinkegulv, skråt rustikloft og vaskemaskine samt tørretumbler i god arbejds højde, og baggang med god garderobeplads.

Husets " hjerte " er det utrolig skønne store køkken / alrum / stue i et, med en halvvæg mod køkkenet, som er et pænt element køkken, med massivt træbord plade, stort lyst alrum, med plads til stor spisebord, der er endvidere udgang til haven, samt den solrige flise terrasse. Der er indrettet super hyggelig opholdsstue og hele rummet har trælofter opsat, samt pænt trægulv pålagt og der er installeret hyggelig brændeovn og gavlvæggen er flot vandskuret.

Hele villaen " oser " af hygge, og der er bevaret de originale indv. døre samt indbyggede skabe.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne villa, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.