Stenten 40, Tarp, 6715 Esbjerg N

Andelsbolig i Tarp på 95 m2 i 1 plan, med egen have, carport/redskabsrum.

I det skønne Tarp, med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole mv. tilbydes denne 1 plans Andelsbolig på ca. 95 m2 samt tilhørende carport/redskabsrum på ca.22 m2.

Andelsboligen er opført i røde sten, med et beton tagsstenstag pålagt og beliggende på blind allé, der er skøn ugenert flisebelagt lukket solrig have, i flere niveauer.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Pæn stor lys entre med klinkegulv, god plads til garderobe.

1 stort lyst værelse / kontor, med pænt lamel parket gulv pålagt.

Dejligt stort bryggers med klinkegulv, højskabe samt skydedørslåger, hvor vaskemaskine er gemt, der er fin opmagasinerings plads, endvidere er der håndvask.

Stort lyst soveværelse med hel væg, med skydedørslåger og pænt lamel parket gulv pålagt.

Særdeles stort badeværelse med lyst klinkegulv, med gulvvarme, ensfarvede klinker på væggene, utrolig stor sep. bruseniche, som er handicap venlig og flot badeværelses miljø skabe, med nedfældet håndvask.

Lækkert køkken / alrum med skydedørs låge til bryggerset, god plads til spisebord og et flot hvidt elementkøkken med mørk bordplade, udgang til haven/terrassen og med flot hvid fransk glasdør til stuen.

Skøn lys opholdsstue, med gode møblerings muligheder, nydeligt lamel parket gulv og super lækker stor karnap, som giver et fantastisk lysindfald, samt en flot udsigt til haven.

Hele boligen, har flotte opsatte rustik lofter, samt hvide fyldnings døre isat, og fremstår i god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse, af denne spændende 1 plans Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor, og aftal nærmere.

Overtagelse sker, efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.