Buntmagervej 3, 6710 Esbjerg V

Særdeles flot 1 plans villa i Fourfeld med carport samt stor klinkebelagt redskabsrum

I det populære Fovrfeld med kort afstand til Fourfeldtskolen, Esbjerg Strand, Nørreskoven, busforbindelser samt med indkøbsmuligheder, tilbydes denne særdeles flot renoverede 1 plans villa på ca. 144 m2 + skøn carport, med redskabsrum med klinkegulv på ca. 48 m2 .

Villaen er opført i hvide kalk sandsten, og begge gavle er særdeles flot beklædt med skiffer, og der er pålagt et pænt sort tegltag og villaen er beliggende med flot anlagt forhave, samt solrig have, med stor fliseterrasse, samt en overdækket solterrasse.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Særdeles lækkert lys bryggers/ indgang med et pænt mørkt klinkegulv med gulvvarme, skabsplads med håndvask og med flotte lyse skydedørs låger, hvor vaskemaskine samt tørretumbler er gemt bag disse, endvidere et flot gipsloft med indbygningsspots.

Særdeles flot hvidt elementkøkken med smarte alu greb, sort klinkegulv med gulvvarme, gipsloft med indbygningsspots og i åben forbindelse til det store lyse alrum / stue i et, hvor der er særdeles god plads til stort spisebord og rummet har klinker i alrummet samt smukt trægulv i den anden del, som er opholdsstue og hele rummet har gulvvarme, flot akustik gipsloft opsat, der er endvidere udgang til den store solrige fliseterrasse samt have.

1 stort lyst børneværelse med skabsplads samt nydeligt trægulv op et pænt opsat gipsloft.

Viktualierum.

Pænt lyst gæstetoilet med gipsloft samt indbygningsspots, stor sep. bruseniche med glasvæg, ophængt toilet, flot hvidt badeværelses miljøskab med flot bordplade og nedfældet håndvask, sort klinkegulv med gulvvarme, flotte hvide vægklinker i bruse niche.

Dejligt lyst børneværelse med trægulv samt gipsloft.

Særdeles pænt soveværelse med sort klinkegulv med gulvvarme, skabsvæg med skydelåger, gipsloft og med udgang til haven samt med adgang til eget badeværelse.

Flot stort lyst badeværelse med sort klinkegulv med gulvvarme, nydeligt hvidt badeværelses miljøskab med nedfældet håndvask, skabsplads, ophængt toilet, gipsloft med indbygningsspots, stor sep. bruseniche med flotte hvide klinker.

Hele villaen er gennemgået en stor renovering og fremstår i særdeles flot samt vedligeholdt stand, med hvide indvendige døre og plastik vinduer og døre isat, zink tagrende opsat.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne særdeles flotte villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.