Havbakken 150, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Særdeles flot renoveret 1 plans villa på Havbakken, 164 m2 + stor carport/ værksted på 44m2

I det skønne Hjerting, i fuldt udbygget villakvarter, tilbydes denne særdeles flot renoverede 1 plans villa på ca. 164 m2 samt stor carport med værkstedsrum på ca. 44 m2, der er kort gåafstand til indkøbsmuligheder, busforbindelse samt strand, og cykelafstand til skolen.

Villaen er opført i røde sten med et flot mørkt tagstenstag pålagt og der er isat nye vinduer og døre i næsten hele huset. Der er lavet en flot belægning i indkørsel, på terrassen samt foran huset, og villaen er beliggende for enden af blind alle´ og har har skøn solrig tilhørende have, med drivhus.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe, flot lyst klinkegulv med gulvvarme, trold tekt loft med indbygnings spots, og god plads til garderobe.

Særdeles lækkert lyst bryggers med skabsplads, håndvask , mørkt klinkegulv med gulvvarme, trold tekt loft med indbygnings spots, vaskemaskine & tørretumbler er gemt bag skydelåger og god plads til garderobe.

Stort lyst soveværelse med skabsvæg og skydedørs låger, nydeligt lyst laminatgulv samt trold tekt loft med indbygnings spots.

Gæstetoilet med nydeligt badeværelses miljø skab samt ophængt toilet.

2 pæne lyse børneværelser med skabsplads.

Stort flot lyst badeværelse med trold tekt loft med indbygnings spots, flot klinkegulv med gulvvarme, ophængt toilet, flisede vægge samt pæn klinke i den store bruseniche, flot hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.

Husets hjerte, er det særdeles store køkken/ alrum / stue i et, med et flot hvidt køkken, nydeligt klinkegulv med gulvvarme og trold tekt loft med indbygnings spots, i åben forbindelse til alrum, hvor der er plads til stort spisebord, udgang til haven og med direkte adgang til særdeles stor lys opholdsstue med pejs, pænt lyst laminatgulv og rustikloft og fra stuen, er der udgang til denne skønne fliseterrasse samt haven.

Hele villaen fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne særdeles flot renoverede 1 plans villa, da kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.