Frodesgade 90, 6700 Esbjerg

Sjælden udbudt, Arkitektonisk flot Byvilla, teget af arkitekt Chr. Nielsen

I den indre by, tilbydes denne særdeles flot, nænsomt renoverede rødstens villa, som er et dobbelthus, tegnet af den kendte Esbjerg arkitekt " Chr. Nielsen ". Villaen er opført i 1918 og har et flot rødt tagstenstag pålagt samt flotte " Bøjsø " trævinduer isat.

Der er tilhørende skøn lukket ugenert have.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Særdeles flot entre, med god plads til garderobe og den elegante trætrappe, som fører op til 1 & 2 sal.

Stueetagen : 2 store lyse stuer, en-suite, med en flot buet karnap, som giver et fantastisk lys, hvor der er indrettet hyggelig opholdsstue og i spisestuen, er der plads til et stort spisebord, hvor der er udgang til haven, igennem dobbelt " fransk " glasdør. Begge stuer har højt til loftet og der et originalt massivt plankegulv.

Fra opholdsstuen er der adgang til " hyggestue " , hvor der er indrettet plads til TV, der er endvidere også massivt plankegulv, samt original dobbelt dør til opholdsstuen.

Nænsomt renoveret gæstetoilet, med massivt trægulv, yndig lille håndvask samt ophængt toilet, gips loft samt filsede vægge.

Pænt renoveret køkken, med hvide skabselementer, med massiv bordplade, stor flot hvid keramisk håndvask, mindre spiseplads, filsede vægge, gipsloft samt massivt trægulv og en flot original dør til køkkenet, med glas foroven.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : 2 pæne lyse værelser, med hyggelige kviste, skabsplads samt med tæppe pålagt, i begge værelser.

Pænt lyst stort soveværelse, med skabsplads, samt med udgang til mindre altan, tæppe pålagt samt god skabsplads.

Flot lyst badeværelse, med massivt lakerede gulve, filsede vægge samt gipsloft, ophængt toilet, 2 særdeles flotte håndvaske, sep. bruseniche med smarte glassten i brusevæggen.

Mindre toilet, med ophængt toilet, ovenlysvindue, yndig lille håndvask og massivt trægulv.

På 2 sal tilbydes følgende indretning : Stort kontor med ovenlysvinduer, massivt trægulv, synlige hanebånd samt et hyggeligt møderum, hele kontoret er flot renoveret og kan bruges til utallige formål.

I kælderen tilbydes følgende indretning : 2 store disp. rum, Viktualierum, samt et stort bryggers, med klinkegulv, velvinge lofter, skabsplads, sep. bruseniche, samt med plads til vaskemaskine & tørretumbler.

Hele villaen fremstår i god samt vedligeholdt stand, med originale lister, døre samt gulv og der er udført en særdeles flot samt nænsomt renovering og der er en særdeles " hyggelig" stemming, når man træder ind i denne byvilla.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne sjældent udbudte villa, som er et dobbelthus da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.