Ringen 16, 6700 Esbjerg

Villa i Østerbyen med mange muligheder og helt nyt flot badeværelse.

I det skønne Østerbyen, i fuldt udbygget kvarter, med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole, børneinstitutioner, busforbindelse, tilbydes denne " begynder villa " på ca.90 m2 med tilhørende carport samt redskabsrum på ca. 24 m2, med masser af muligheder. Grunden er på ca. 450 m2 og der må bebygges ca. 135 m2.

Villaen er pudset og tilbygningen er opført i mursten og der er pålagt et ståltag med tagstens profil og beliggende med skøn ugenert lukket solrig have.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Entre med vinylgulv og god plads til garderobe samt fransk glasdør isat mod køkkenet.

Stort lyst soveværelse med god skabsplads, gulvtæppe samt rustikloft og der er mulighed for, at opdele rummet til 2 børneværelser.

Stort flot og helt nyt badeværelse, med en mørk gulvklinke og flotte hvide klinker i den store bruseniche, pænt hvidt badeværelses miljøskab, med nedfældet håndvask, nydeligt rusikloft med ovenlysvindue.

Køkken med ældre elementkøkken, vinylgulv og med en halv mur til alrum / opholdsstue med laminatgulv og god plads til spisebord samt opholdsstue og med udgang til solrig flise terrasse samt lukket have.

1 pænt lyst børneværelse med skabsplads samt med et gulvtæppe pålagt.

Villaen fremstår i god samt vedligeholdt stand.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne villa, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu, eller efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.