Skolebakken 127, 6705 Esbjerg Ø

Arkitektonisk perle I Jerne med mulighed for 2 familier. 1 sal : 87 m2. Stueplan 141 m2

I det skønne Jerne, med kort gåafstand til indkøbsmuligheder, busforbindelse, uddannelses institutioner, sports faciliteter mv. tilbydes denne særdeles flot arkitektonisk flotte villa, som er opført som Administrationsbygning for Jerne Sogns Sygekasse. Villaen er opført i 1930 og opført i røde sten med et flot tagstenstag pålagt og har isat flotte træ sprosse vinduer.

Der er 1 stor separat lejlighed på 1 sal, med egen indgang, som evt. kan udlejes, eller bruges af familie / venner.

Villaen er beliggende med særdeles charmerende og hyggelig lukket solrig have, med høje træer og skøn solrig ophøjet træ terrasse.

Indvendigt tilbydes følgende indretning : Stor lys entre med et særdeles flot "travetiner" klinkegulv, god plads til garderobe og i åben forbindelse til køkkenet.

1 pænt stort lyst børneværelse med gips loft samt et massivt flot plankegulv.

Super flot badeværelse med gipsloft, hvide fliser på væggene samt et flot klinkegulv med gulvvarme, flotte badeværelses miljø skabe med indbygnings spots og nedfældet håndvask.

Utrolig stor lys møblerings venlig opholdsstue, med flot massivt plankegulv, brændeovn, flot rustikloft samt med udgang til terrasse samt have.

Super smart køkken med flotte elementer, granit bordplader og indbygnings spots i overskabene, særdeles flot " travetiner " klinkegulv og med nedgang til den særdeles flotte muret integreret udestue med lyst klinkegulv, rustik loft og med vinduer/døre isat, så der er en lækker udsigt til haven samt den store træ terrasse, i udestuen er der 2 udgange.

Pænt stort lyst soveværelse med skabsvæg og skydelåger, massivt træ gulv, gips loft opsat.

Hele stueetagen har de originale massive fyldnings døre isat.

På 1 sal tilbydes følgende indretning : Stort flot lyst badeværelse, med sep. bruseniche og brusevæg i glas, mørkt klinkegulv med gulvvarme, hyggelig skråvæg med ovenlys vindue, pænt hvidt badeværelses mijø skab med nedfældet håndvask.

Stort lyst soveværelse med skabsvæg og skydedørs låger.

1 pænt stort lyst børneværelse.

Ekstra stor stue, som kan opdeles til opholdsstue samt den anden til spisestue.

Pænt lyst køkken med lyst elementkøkken og med halvmur til alrum / stue og med plads til stort spisebord.

Denne villa, " oser " så meget af hygge og her er der mulighed for, at bo som en stor familie, eller man kan bo sammen med forældre/ søskende eller venner og den sidste mulighed er, at man kan leje boligen ud på 1 sal og få en fin lejindtægt.

Villaen fremtræder i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne skønne villa, med de mange muligheder, da kontakt venligst vort kontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.